Cabral a lăsat-o însărcinată, apoi s-au despărțit! Femeia spune acum tot adevărul: „Am suferit, am plâns, au existat...”

Cabral a lăsat-o însărcinată, apoi s-au despărțit! Femeia spune acum tot adevărul: „Am suferit, am plâns, au existat...”
| Foto: ciao.ro

Cabral, prezentatorul emisiunii TV „Am întrebat 100 de români” a fost căsătorit în trecut cu Luna Ibacka.

Luna Ibacka, fosta soție a lui Cabral Ibacka, a povestit într-un interviu mai vechi cum au fost începuturile relației cu omul de teleiziune. Se pare că, cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere.

”Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta.

S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost tot.”, spunea Luana Ibacka în noiembrie 2018.

Mai mult, fosta soție a vorbit și despre episodul divorțului. Luana a declarat că trăia într-o minciună și și-a dat seama că trebuie să plece și fiecare să își vadă de viața lui.

”Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm. M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el.

Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc”, a mai spus Luana, potrivit ciao.ro.

Comenteaza