Panică la Survivor România All Stars: Ana Porgras s-a simțit rău! Care este starea fostei gimnaste

Panică la Survivor România All Stars: Ana Porgras s-a simțit rău! Care este starea fostei gimnaste

Fosta gimnată Ana Porgras, participantă în show-ul TV, s-a simțit rău în cadrul ultimei ediții „Survivor All Stars”.

Sportiva a trăit emoții mari în cea mai recentă ediție difuzată a reality show-ului, când a suferit o accidentare pe traseu.

În ediția difuzată marți, 24 aprilie, a show-ului Survivor România All Stars, Ana Porgras a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în urma probelor dificile pe care le-a susținut.

După ce a fost nevoită să sară în apă de pe un tobogan aflat la o înălțime foarte mare, fosta gimnastă a acuzat dureri în zona abdominală și a fost condusă către ambulanță de medici.

„Nu pot să stau dreaptă”, a fost mesajul pe care Ana Porgras i l-a transmis medicului în momentul în care o consulta.

Gimnasta Ana Porgras și Zanni au încheiat un conflict vechi de trei ani și s-au îmbrățișat pasional la Survivor România.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Pogras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de 3 ani de zile, deloc.

Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: «Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva. Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic». Nu vreau să-i spun chestia asta, potrivit prosport.ro

Comenteaza