Bombă în showbiz! Oana Roman l-ar fi înșelat pe Marius Elisei cu un afacerist cunoscut: ”E și el divorțat și are o fetiță”

Bombă în showbiz! Oana Roman l-ar fi înșelat pe Marius Elisei cu un afacerist cunoscut: ”E și el divorțat și are o fetiță”
| Foto: ciao.ro

Marius Elisei a făcut, de curând, acuzaţii dure la adresa fostei soţii pe care a acuzat-o de infidelitate.

Sătul de atacurile permanente pe care Oana Roman le-a făcut la adresa lui, Marius Elisei a decis să dea cărţile pe faţă. Bărbatul a vorbit despre o presupusă aventură pe care vedeta ar fi avut-o cu un afacerist.

Potrivit spuselor acestuia, după un eveniment, noaptea, Oana Roman ar fi mers acasă la bărbat sub pretextul că trebuia să semneze un contract.

„Eu, dacă îți zic ceva despre o persoană, tu te aprinzi? Iei foc? Când a plecat la mare, a plecat cu Vica Blochina și încă o fată. S-au cazat toate trei într-un hotel, după care, seara sau pe la prânz spre seară, s-au dus la o cherhana, unde era evenimentul respectiv. S-au dus acolo, a venit seara, ea, între timp, vorbea cu respectivul. L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: «Băi, e Oana aici». Zic: «Bine, mă, las-o».

M-au sunat foști paparazzi, nu mai lucrează de 3-4 ani. Nici nu ne împăcasem. Vine tipul respectiv, fac poze împreună, după care ea ce face? Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi dimineață să semneze contractul. Ea s-a dus la el. Știu cine e omul.

Atunci mi-am zis eu: «Pentru copil, cu omul ăsta nu este ok». M-am dus acasă și am întrebat-o pe Isabela cum e și dacă își dorește să revină acasă, după care ea l-a anunțat pe el că eu am venit acasă. I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea. E și el divorțat, are o fetiță. Nici nu contează, te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”, a declarat Marius Elisei, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit ciao.ro.

Comenteaza