Horoscop 26 aprilie, cu Neti Sandu. O zi cu bani pentru un nativ din zodiac

Horoscop 26 aprilie, cu Neti Sandu. O zi cu bani pentru un nativ din zodiac

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 26 aprilie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Vi se dă mână liberă să faceți niște modificări la serviciu, ca să dați dovadă de eficiență, să aveți un randament foarte bun. Vă duceți pe la cei cărora le-ați rămas datori cu o vizită și o să vă bucurați de ospitalitatea lor, dar printre picături o să vă ocupați și de treburi de serviciu și de cele personale.

GEMENI
O să culegeți impresii pozitive de la beneficiari și poate o să aveți o clientelă bogată, care să vă aducă bani frumoși. Or să vă invite niște oameni să vorbiți în public, să luați parte la un eveniment și să veniți cu idei, cu vreo strategie care să vă propulseze în carieră.

RAC
Vă suiți în mașină, în tren, avion și dați o fugă la cineva care vă așteaptă la o cafea, o felie de cozonac. Vă dați întălnire cu cei cu care nu ați apucat să vă vedeți de Înviere și o să treceți o oră, două pe la ei, că aveți nevoie de acea căldură sufletească.

LEU
Se pare că ați uitat de niște plăți sau nu ați avut timp să le faceți că au fost sărbători - acum trebuie - ca să nu luați amenzi. O să dați zor să refaceți rezerva de provizii, poate faceți comandă online să nu ieșiți la cumpărături, să mai leneviți acasă, că e tot sărbătoare și azi.

FECIOARĂ
O veste bună de la acel cineva care vrea să aveți o relație de cuplu și mai bună și o să vină să vorbiți, azi, mâine. O întălnire neașteptată și o să treceți peste toate supărările, că relația voastră e mai importantă decât orice - decât faptul că n-a putut veni la voi când a promis, persoana respectivă.

BALANȚĂ
Vă achitați de o serie de obligații financiare și vă calculați banii să vedeți dacă vă ajung de o escapadă turistică de 1, 2 mai. Se pare c-o să faceți niște cheltuieli ca să plecați de 1 mai la mare sau la munte, aveți nevoie de aer curat și de odihnă, să fiți fresh de marți încolo.

SCORPION
O să vă puteți înțelege cu un partener de afaceri și să câștigați bani de pe urma unor activități extraprofesionale. E loc de mai bine în relația partenerială și poate o plecare în doi ar crea un liant și mai puternic, daca vă retrageți pentru câteva zile într-o stațiune în care să uitați de stresul zilnic.

SĂGETĂTOR
Se poate să vină și cu întârziere niște obiecte de interior pe care le-ați comandat și să reamenajați pe ici pe colo. Voi aveți chef și de musafiri și de ieșit pe afară, că mai aveți niște prieteni de trecut în revistă și o să vă bucurați și de prezența celor dragi și de peisaje. dacă plecați pe undeva.

CAPRICORN
E cineva de care v-a fost dor și faceți cumva să vă vedeți, chiar dacă locuiește mai departe - nu contează. Se poate să petreceți bună parte din zi pe drum, dar or să vă placă anturajul și destinația - oricum, o să spargeți rutina, o să mai faceți și altceva.

VĂRSĂTOR
Se poate să fi rămas datori cuiva cu niște bani și o să ieșiți la o cafea să rezolvați problema. Dar se poate să și primiti niște bani. E posibil să luați niște bani și să plănuiți o aventură turistică la malul marii, poate chiar în țara vecină sau pe altundeva, numai să schimbați aerul, peisajul.

PEȘTI
Poate mai aveți de primit de undeva un cadou, poate fi și o invitație într-o excursie, fie ea și de o zi, tot cadou e. Poate plecați de azi spre o destinație de vacanță, e undă verde de călătorie și chef, se vede treaba că aveți pentru că v-oți fi saturat de muncă și o gură de aer v-ar prinde bine.

BERBEC
O să aveți de unde să luați niște bani și să vă puteți plimba zilele astea, să vă relaxați. Începeți o viață nouă și o să scoateți la iveală toate resursele, ca să duceți totul în direcția care vă poate garanta succesul.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza