Veronica Vulpiţa s-a căsătorit după separarea de Viorel? Cu cine ar fi făcutâ marele pas: „Uitați cum se cunună”

Veronica Vulpiţa s-a căsătorit după separarea de Viorel? Cu cine ar fi făcutâ marele pas: „Uitați cum se cunună”
| Foto: ciao.ro

Vulpița a fost surprinsă în interiorul unei instituții publice, după ce a divorțat de Viorel Stegaru. Multă lume a presupus că s-ar fi căsătorit.

Veronica Stegaru a devenit cunoscută, aşa cum bine se ştie deja, în emisiunea Acces Direct. Chiar şi după ce a dispărut de pe micile ecrane, românii au fost curioşi să afle ce se întâmplă cu tânăra.

O lungă perioadă, Vulpiţa nu a mai fost de găsit, însă odată cu schimbările din viaţa ei a început să fie din nou, actrivă în mediul online.

Despărţirea de Viorel, bărbatul cu care are trei copii, a făcut-o pe Veronica să revină la vechile obiceiuri. Tânăra a început să fie activă în mediul online şi să ţină legătura cu prietenii virtuali, astfel a reuşit să capteze din nou atenţia publicului.

Pe reţelele de socializare a apărut recent un videoclip publicat de o apropiată a lui Cătălin, fostul iubit al Veronicăi, în care tânăra este surprinsă în sala unei instituții publice, alături de sotul iubit.

Îmbrăcați în ținute de vară, cei doi se uite la câteva documente aflate pe masa din fața lor, apoi le semnează. Nu se ştie exact despre ce este vorba, însă pe filmare se aude: „Uitați cum se cunună Dumitru Ștefan cu Stegaru Veronica. Hai, Veronica, semnează.”, spune persoana care filmează, în videoclipul de pe TikTok.

Cei doi par să se amuze pe seama situației, semn că probabil este vorba doar despre o glumă.

Viorel Stegaru nu a vrut să recunoască cel de al treilea copil al Vulpiței, motiv pentru care a abandonat-o, iar ea și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

A trecut prin momente foarte grele pentru că nu au avut unde să locuiască și a fost nevoită să meargă la un centru de ajutor social. N-a avut parte de susținerea familiei și nici a lui Viorel Stegaru după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, potrivit ciao.ro.

Comenteaza