Cătălin Botezatu a recunoscut că are mai mulți copii. Află cine sunt: „Eu nu mă simt tată, din păcate”

Cătălin Botezatu a recunoscut că are mai mulți copii. Află cine sunt: „Eu nu mă simt tată, din păcate”

Invitat în podcastul moderat de Ilinca Vandici, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!’ a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, cu privire la copiii săi.

În podcastul Ilincăi Vandici, Cătălin Botezatu a recunoscut că are mai mulți copii, însă nu vrea să le divulge identitatea, petru a-i feri de expunerea mediatică. Din păcate, designerul nu a simțit pe deplin rolul de tată, nu din cauza modelului văzut la părinții lui. Ci pentru că nu a fost căsătorit și nu a trăit viața de familie.

„Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur.

Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva „ești bunic’. Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece’, a spus creatorul de modă, potrivit ciao.ro.

Comenteaza