Informația care poate da ancheta peste cap în cazul gravidei din Orhei. Au ieșit la iveală imagini șocante de pe camerele video din apropiere

Informația care poate da ancheta peste cap în cazul gravidei din Orhei. Au ieșit la iveală imagini șocante de pe camerele video din apropiere
| Foto: wowbiz.ro

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre cazul tinerei de doar 19 ani care a fost ucisă după ce a fost luată la ocazie.

Ies la iveală noi detalii în cazul Anei-Maria, tânăra de 19 ani din Republica Moldova care a fost găsită moartă într-o zonă forestieră, la câteva zile după ce dispăruse fără urmă. Se pare că tânăra ar fi ieșit pe propriile picioare din casa bărbatului care a luat-o la ocazie și a răpit-o, însă de acolo totul este în ceață.

Tânăra însărcinată în șase luni a plecat de acasă în data de 12 aprilie și s-a urcat în mașina unui bărbat necunoscut care a luat-o la ocazie.

Câteva zile mai târziu, trupul ei neînsuflețit a fost descoperit în apropierea locuinței fostului polițist, astfel că el a devenit principalul suspect și a fost arestat preventiv. 

Deși inițial se spusese că bărbatul ar fi fost surprins în timp ce ar fi băgat trupul Anei-Maria în portbagajul mașinii, iată că acum se conturează alte ipoteze. Potrivit declarațiilor făcute de Viorel Cernăuțeanu, șeful IGP, la Radio Moldova, tânăra de 19 ani ar fi ieșit pe propriile picioare din casa celui care i-a devenit călău.

Bărbatul susține că a văzut asta pe camerele de supraveghere, dar nu vrea să dea mai multe informații din anchetă.

„Ce pot spune cu siguranță e că ieșirea din casa suspectului a fost pe picioarele ei, până la mijlocul de transport.

 
O mare parte din detaliile anchetei nu le pot oferi pentru că dosarul este în gestiunea Procuraturii, cea care conduce urmărirea penală. Orice informație furnizată ar putea periclita mersul urmăririi penale.  

Procesul de documentare nu s-a limitat doar la analiza imaginilor video și a descifrărilor conversațiilor telefonice. În primele zile, căutările au avut loc în municipiul Orhei, ulterior, reieșind din datele pe care le aveam, am trecut în raionul Telenești. Anumite circumstanțe arată că persoana a gândit unele acțiuni și a avut unele intenții, asta ne dă o anumită bănuială rezonabilă.

Dar este o bănuială rezonabilă, nu o constatare. Toate camerele video ridicate sunt cu imagini de noapte, acțiunile ilegale au avut loc în timpul nopții, de aceea calitatea imaginilor nu era cea mai performantă. Au fost verificate toate fântânile, gropile, săpăturile. A fost un volum de lucru enorm”, a declarat Viorel Cernăuțeanu, șeful Inspectoratului General al Poliției, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza