Fosta soţie a lui Pepe divorţează pentru a doua oară, la doar un an de la căsătorie! Care e motivul separării

Fosta soţie a lui Pepe divorţează pentru a doua oară, la doar un an de la căsătorie! Care e motivul separării
| Foto: ciao.ro

Fosta soţie a lui Pepe, Raluca Pastramă, divorţează de bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu doar un an.

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit anul trecut cu doar câteva zile înainte de a deveni părinţii unei superbe fetiţe.

Se pare că fericirea din cuplul lor nu a durat prea mult pentru că la câteva luni de la semnarea actelor au început să apară şi primele neînţelegeri.

Din acest motiv au decis că cel mai bine este să o ia pe drumuri separate, dar în continuare se implică în creşterea fiicei lor.

În ultimele luni, cei doi nu s-au mai afișat împreună în mediul online, ci doar separat, alături de micuța lor fetiță. Fosta soţie a lui Pepe a dat de înţeles că ceva se întâmplă în viaţa ei, după ce a început să publice mesaje triste cu subînţeles în mediul online.

„Este adevărat că eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă.

Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții. Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț”,  a spus Ibrahim Ibru, potrivit spynews.ro

Comenteaza