Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Anunțul oficial făcut de cei doi: „Este totul bine...”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Anunțul oficial făcut de cei doi: „Este totul bine...”
| Foto: RTV

Jador a postat recent un anunț care i-a pus pe gânduri pe fani, cu privire la pauza sa de pe rețelele de socializare, pentru următoarea perioadă.

Jador și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la rețelele sociale, evitând să spună care este motivul din spatele acestei decizii. „Vă salut, oameni buni! Acesta este ultimul videoclip pe care o să-l postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă repaus. Nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic, pentru că urmează o perioadă… nu pot spune mai mult”, a precizat Jador. „Mai liniștită”, l-a completat Oana Ciocan.

„Mai liniștită, da, și nu o să postez. Nu vă faceți filme, alte gânduri! Este totul bine”, a completat artistul. „Și va fi și mai bine”, a încheiat iubita acestuia.

Fanii i-au felicitat imediat, fiind convinși că este vorba de un copil, mai ales pentru că a anunțat că vrea să își întemeieze o familie alături de Oana Ciocan.

„E Oana gravidă, aveți nevoie de timp. Dumnezeu să fie cu voi și dacă chiar e însărcinată îi doresc sarcină ușoară și să fiți foarte fericiți împreună/ Deja te-ai dat de gol fără să vrei, sarcină ușoară Oanei/ E gravidă Oana, simt și ei nevoia să se rupa un pic de tot și să fie doar ei”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Comenteaza