Marius Elisei a vrut să se sinucidă? Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Oana Roman

Marius Elisei a vrut să se sinucidă? Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Oana Roman

Marius Elisei nu ar fi acceptat despărţirea de Oana Roman, amenințând-o pe fiica lui Petre Roman că își va pune capăt zilelor.

Concret, vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu recent că ar fi fost şantajată emoţional de tatăl fiicei sale în momentul în care i-a spus că îşi doreşte să se despartă de el.

„În martie a început să îmi scrie, din nou, că vrea să ne împăcăm. A început o tentativă de love bombing, o tentativă, pe care eu am respins-o mult timp. Au fost chiar și amenințări cu suicid. „Dacă nu ne împăcăm, eu nu mai am pentru ce să trăiesc’. I-am spus:

„Ba da, ai pentru ce să trăiești, ai un copil, în primul rând’. Eu am mesaje, eu am probe. Diferența e că pentru toate aceste lucruri am probe și dovezi. De ce? Pentru că în ultimul an am vorbit cu el, în proporție de 90%, doar prin scris”, a dezvăluit Oana Roman într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Pe lângă acest moment, Oana Roman a povestit că Marius Elisei o acuza constat de infidelitate, lucru pe care aceasta îl neagă cu vehemenţă. Vedeta spune că nu a ieşit nici măcar la o cafea cu altcineva pe parcursul relaţiei pe care au avut-o.

„Eu am trăit un tip de gelozie macabră. Eu pe omul ăsta nu l-am înșelat nicio secundă. Eu nici măcar la o cafea nu am ieșit cu altcineva, pentru că oricum nu mă interesează, nu asta este prioritatea mea. Am fost acuzată că am înșelat, am fost acuzată că am avut relații paralele, am fost acuzată, având 47 de ani, că am rămas însărcinată cu altul.

Eu nu mai pot să rămân însărcinată la 47 de ani. Până acolo s-a ajuns. Eu am vrut să pun stop acestui coșmar.

Deci nu-mi dă nimeni nicio palmă peste ochi, nu crăp de ciudă, nu am nicio tresărire, decât o bucurie și o liniște că, în sfârșit, nu mai trebuie să dau socoteală, nu îmi mai este frică când răspund la telefon, nu îmi mai este frică când mă duc la o petrecere, nu îmi mai este frică când ies pe stradă”, a mai precizat fiica lui Petre Roman în cadrul aceluiași interviu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza