Mădălin Ionescu, înșelat de nevastă și implicat într-o relație cu o colegă de serviciu. Cristina Șișcanu a recunoscut totul

Mădălin Ionescu, înșelat de nevastă și implicat într-o relație cu o colegă de serviciu. Cristina Șișcanu a recunoscut totul
| Foto: ciao.ro

Mădălin Ionescu a fost înșelat de nevastă, în trecut, după care s-a cuplat cu o colegă de serviciu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut pe vremea când el prezenta Acces Direct, iar ea era o tânără jurnalistă angajată pe postul de reporter. La acea vreme, moderatorul de televiziune era despărțit de fosta soție, mama Ștefaniei și a lui Filip, însă nu divorțase oficial.

De aici și confuzia potrivit căreia vedeta ar fi pus ochii pe prezentatorul de la Antena 1. Apoi l-ar fi făcut să divorțeze de fosta parteneră. Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față și a vorbit sincer despre începutul relației amoroase cu tatăl fetiței ei.

„Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter. Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație.

Chiar așa am auzit discuții. Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate.”, a continuat Cristina, potrivit ciao.ro.

Comenteaza