Horoscop 12 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie reușește să construiască o relație de cuplu

Horoscop 12 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie reușește să construiască o relație de cuplu
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 12 februarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
Poate veți hotărî, în consiliul de familie, ce anume să faceți cu locuința, că poate o să vă căsătoriți, dacă n-ați făcut-o deja. O să puteți ieși la o plimbare dacă v-ați săturat de stat în casă, o să-i chemați pe niște prieteni pe la voi, dacă sunteți mai comozi din fire, o să aveți de ales.

PEȘTI
E posibil să vi se ofere o a doua șansă de o recuperare a relației care ajunsese la o cumpănă, dar veți găsi resurse sufletești să mergeți mai departe. E un motiv de sărbătoare și o să vă dați întălnire cu o rudă sau cu un prieten, să vă mai destindeți, după o săptămână de stres și eforturi.

BERBEC
O să vă bucurați de o vizită neanunțată și poate vă fi și o veste bună care să vă ajute în carieră. Lumea vă invită pe ici, pe colo și s-ar putea să vă faceți timp chiar pentru toate, măcar o oră, și tot ați putea trece în fugă, că o să vă prindă bine.

TAUR
Se întaâplă ceva care să vă scoată în lume, e un eveniment care să vă scoată și pe voi din conul de umbră. Se poate să vă cheme rudele la un botez, așa, în familie, în cadru restrâns și faceți o plimbare până în orașul respectiv și poate rămâneți și mâine.

GEMENI
Poate dați o fugăvla un frate, o soră de prin alt oraș și va fi o gura de oxigen, ca să vă scuturați de grijiile cotidiene. Aveți nevoie de un respiro și poate alegeți un sport care să vă destindă sau altceva, o plimbare, o întălnire cu cineva cu care sunteți compatibili.

RAC
Sunt oameni care își arată disponibilitatea cu tot felul de gesturi care v-ar fi de mare ajutor și o să primiti cu bucurie, totul. O problemă de suflet se rezolvă, că o să aveți o discuție între patru ochi cu ființa de care vă pasă și o să treceți cu vederea toate neînțelegerile.

LEU
Poate vă gândiți și mai serios la căsătorie și o să vă faceți planuri în acest sens - să fie în cadru restrâns ar fi de dorit. Se ivește ocazia să revedeți niște rude pe care nu le-ați mai întâlnit de anul trecut și o să vă sfătuiți în privința unor schimbări care vor avea loc în familia voastră.

FECIOARĂ
Cineva care a tot spus că vine, sosește, în sfârșit, și o să simțiți care e răspunsul afectiv, să știți și voi. E o bucurie în familie, poate se căsătorește cineva, se botează un copil ori poate e o petrecere aniversară la care vor veni câțiva aproapiati.

BALANȚĂ
O să strângeți relațiile cu cei din familia lărgită, poate băt clopote de nuntă și măcar rudele să fie alături de voi. O atmosferă destinsă, la voi acasă, poate mai vine și cineva la cafea și o să vă recuperați după o perioadă de stres prelungit - ca să o luați de luni de la capăt.

SCORPION
O să reușiți și voi să umpleți acel gol sufletesc, și să construiți, frumos, o relație de cuplu, că ruga voastră a fost auzită. Ați putea pleca într-o excursie, mai ales daca vă roagă cei mici că vor la săniuș, la schi, să profite cât se mai poate de zăpadă.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă mutați la o alta reședință, la care să vă duceți doar în weekend sau pentru câteva luni. Sau de tot. Se poate să vă implicați în pregătirea unei competiții, poate avea legătură fie cu școala, posibil și a copiilor, fie cu serviciul, și să fiți sub presiune.

CAPRICORN
Se poate să aibă loc o întălnire cu cineva cu care ați tot vorbit, dar n-ați apucat să ieșiți la o cafea - acum e momentul. Se dezleagă un mister, vi se fac niște mărturisiri care or să vă impresioneze și o să vă schimbați părerea despre unii dintre cunoscuții voștri.

sursa: știrileprotv.ro.

Comenteaza