Viviana Sposub are un nou iubit? George Burcea a simțit că era înșelat: „Avea pe altcineva”

Viviana Sposub are un nou iubit? George Burcea a simțit că era înșelat: „Avea pe altcineva”

La scurt timp de la despărțirea de George Burcea, pe contul său personal de Instagram, Viviana Sposub a publicat o fotografie alături de un bărbat pe nume Saint Levant.

La o simplă căutare pe Google, Saint Levant este un artist de naționalitate palestiniană, algeriană și sârbă.

Născut la Ierusalim și crescut în Gaza, tânărul este cunoscut pe plan mondial datorită abordării unice a muzicii pop moderne. Vorbește trei limbi străine, engleză, franceză și arabă, iar jocul său de cuvinte trilingve i-a adus succesul pe plan muzical și nu numai.

“I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc.

Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator.George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au declarat apropiați ai celor doi, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Potrivit surselor CANCAN.ro, relația dintre cei doi a început să scârțâie după primele luni petrecute în America. “Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timă, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi.

 

Comenteaza