Viviana Sposub şi George Burcea s-au împăcat?! Fosta prezentatoare de la Kanal D a plecat în America pentru el

Viviana Sposub şi George Burcea s-au împăcat?! Fosta prezentatoare de la Kanal D a plecat în America pentru el
| Foto: ciao.ro

Viviana Sposub şi George Burcea s-ar fi reîmpăcat și ar fi ales să petreacă sărbătorile împreună, în America.

A decis să lase în urmă trecutul şi să se concentreze pe viitor. Sentimentele dintre cei doi au fost mult mai puternice, iar acum fanii i-au putut vedea din nou împreună.

Deşi nu s-au afişat oficial pe reţelele de socializare, amândoi au pus imagini în mediul online din aceleaşi locuri. Mai mult, Viviana Sposub a urcat pe contul său de Instagram un videoclip în care cei care o urmăresc l-au recunoscut pe actor.

„Cam periculos pe străzile din California…”, a scris Viviana Sposub în dreptul postării.

Fanii s-au bucurat să vadă că sunt din nou împreună şi le-au transmis mai multe mesaje în care i-au felicitat: „E George Burcea!”/ „Lasă că îl ai pe George cu tine și te apără. Sigur nu ați căzut la final?”/ „Până la urmă v-ați împăcat.

Te-ai dus după el în America, succes! De data asta vei reuși în planurile tale!”/ „Mă bucur foarte mult pentru voi, chiar sunteți o pereche foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.

Și George Burcea a postat zilele trecute o fotografie pe Instagram făcută pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. „Nici aici nu scap de paparazzi”, a scris în descriere.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Viviana Sposub mărturisea că ar vrea să se mai întoarcă în America, ba chiar se gândeşte să se mute peste ocean. Cu toate acestea, şatena a povestit că a trăit un adevărat coșmar în Los Angeles. A fost victima hoţilor, a făcut un accident de maşină şi martora unor momente mai ceva ca în filme.

„Nu am mai povestit nimănui despre experiența din America. În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine.

Experiența de acolo m-a învățat cât de frumoasă este România și cât de safe este. Te simți în siguranță, femeie fiind, cel puțin, comparând, dar cu siguranță sunt și aici tot felul de situații, oricum, aici mă simt cel mai în siguranță”, a dezvăluit Viviana Sposub, potrivit ciao.ro.

Comenteaza