Viorel Stegaru suferă după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit?! Fostul soț al Vulpiței: „Mi-ai rupt inima”

Viorel Stegaru suferă după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit?! Fostul soț al Vulpiței: „Mi-ai rupt inima”

La o zi distanță de când Vulpița s-a afișat cu noul iubit, Viorel Stegaru a dat de înțeles pe rețele de socializare că ar suferi.

În timp ce Viorel Stegaru se ocupă de creșterea celor doi copii din căsnicia cu Vulpița, Veronica Stegaru pare că și-a găsit liniștea alături de noul iubit, cu care s-a afișat, pentru prima dată, în luna septembrie.

De când s-a aflat că Veronica și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu, bărbatul s-a ocupat exclusiv de creșterea celor doi copii, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar a uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

„Mi-ai rupt inima
Și de atunci e la tine
Melancolie,
După ani și ani
Te-ai întors la mine...”, sunt versurile postate de Viorel Stegaru, pe Instagram.

La doar o zi distanță, Viorel Stegaru a postat o imagine, dar și câteva versuri din melodia „Nostalgia”, a artistei Ami, moment în care dă de înțeles că ar suferi după Vulpița, care are deja o relație cu un alt bărbat.

Încă dinainte să devină mamă pentru a treia oară, s-a speculat că Vulpița are un nou iubit. Partenerul ei de la acea vreme nu ar fi fost de acord cu femeia să se întoarcă în casa lui, asta pentru că Veronica Stegaru l-a făcut tată pentru a treia oară pe Viorel.

După ce a fost la un pas de a rămâne fără bebeluș și pe drumuri, Vulpița pare că și-a găsit liniștea alături de bărbatul care s-a afișat și în trecut.

Cei doi ar fi împreună de câteva luni, iar în septembrie, Vulpița a postat o imagine cu același bărbat, căreia i-a făcut o declarație de dragoste, în urmă cu două zile.

Dacă la acel moment au fost doar zvonuri că are un nou iubit, Veronica este, într-adevăr, într-o altă relație, potrivit spynews.ro.

Comenteaza