Nikita și-a făcut iubit! Află dacă mai ține legătura cu Michele Morrone și cine este bărbatul care i-a furat inima

Nikita și-a făcut iubit! Află dacă mai ține legătura cu Michele Morrone și cine este bărbatul care i-a furat inima
| Foto: wowbiz

Nikita a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre noul ei iubit, pe care și l-a făcut, după ce s-a întors în România.

Nikita nu mai are nevoie de nicio descriere, căci toată lumea o cunoaște pentru sinceritatea și asumarea de care a dat dovadă. În urmă cu foarte mulți ani, blondina s-a bucurat din plin de popularitate, însă ulterior s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acum a revenit în România, iar oamenii i-au demonstrat că nu au uitat de ea, nici după ani de zile. Astfel că de fiecare dată când iese pe străzile din Capitală, cei care o îndrăgesc o asaltează cu întrebări și își doresc să facă poze cu ea.

Despre acest subiect, dar și alte detalii neștiute din viața ei, aceasta a vorbit în cadrul unui interviu recent. Mai mult decât atât, ea a spus tot adevărul despre bărbatul cu care se iubește și care a reușit să îi cucerească iremediabil inima. Iată mărturisirile inedite făcute de celebra Nikita!

Cunoscuta blondină se bucură în prezent de popularitate și admirație pe deplin din partea românilor, care s-au bucurat foarte mult când au văzut că s-a întors în România. Bineînțeles că acest lucru o împlinește și mai mult, astfel că spune cu sinceritate că se simte foarte fericită și mândră, însă precizează că nu a uitat de unde a plecat. 

„Sunt fericită, sunt mândră, toată lumea mă iubește, oriunde mă duc toată lumea mă oprește, vor poze, îi iubesc pe toți, sunt foarte asaltată de fani.

Mă văd altfel oamenii acum, n-am uitat de unde am plecat”, a mărturisit Nikita, pentru spynews.ro.  

De asemenea, celebra blondină a vorbit și despre situația ei amoroasă din prezent. Se pare că la capitolul dragoste stă foarte bine, iar cel care a reușit să îi cucerească inima iremediabil este un bărbat din Elveția. Astfel, vedeta de pe TikTok mărturisește că este foarte fericită și se simte cu adevărat iubită de partenerul ei. Totodată, aceasta a subliniat faptul că este foarte împlinită cu alegerea sa, precizând că bărbații din România nu sunt potriviți pentru ea, deoarece majoritatea sunt pe interes. 

Comenteaza