S-a aflat! Cine este femeia cu care David Beckham și-a înșelat soția. Victoria Beckham a trecut...

S-a aflat! Cine este femeia cu care David Beckham și-a înșelat soția. Victoria Beckham a trecut...

David Beckham s-a căsătorit cu soția lui, Victoria, în urmă cu 24 de ani, însă se pare că fotbalistul ar fi înșelat-o.

Greutățile din familia Beckham au fost generate, pe de o parte, de cariera solicitantă de fotbalist a lui David, și, pe de altă parte, de infidelitatea acestuia.

În acest sens, s-a zvonit că una dintre amantele acestuia ar fi fost Rebecca Loos, cu care și-ar fi înșelat soția în urmă cu 20 de ani.

La acea vreme, femeia era angajată la o agenție de management sportiv, în Madrid, fiind asistenta personală a lui David Beckham. 

Fotbalistul a declarat că aceste speculații nu sunt adevărate, însă presupusa amantă a mărturisit că a fost într-o relație de 4 luni cu acesta. Conform spuselor Rebeccăi, ea avea 26 de ani atunci când s-a întâmplat aventura dintre ei.

De asemenea, aceasta a spus că poate demonstra oricând, în instanță, faptul că a fost împreună cu David Beckham.

Ea a dezvăluit că bărbatul are un semn pe corp despre care știu foarte puține persoane. 

„Este ceva ce știu despre el, un detaliu intim al corpului, pe care cred că doar femeile care au avut o relație cu el îl știu. Dacă va trebui să probez asta, o voi face la tribunal, nu la TV.”, a declarat Rebecca Loos, la Sky TV, în anul 2004.

Aceasta a făcut mărturisiri despre aventura cu fotbalistul pentru mai multe publicații și televiziuni, primind, în total, un milion de lire sterline pentru interviurile acordate.

Acum, fosta amantă a sportivului are 46 de ani și este căsătorită cu un doctor din Norvegia, pe nume Sven Christjar Skaiaa. Aceștia au doi copii împreună, Magnus și Liam. Rebecca predă cursuri de yoga și meditație, dar este și asistentă medicală, în prezent, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza