Vuplița este îndrăgostită lulea! Veronica Stegaru, surpsinsă în ipostaze tandre cu noul iubit: „Te iubesc”

Vuplița este îndrăgostită lulea! Veronica Stegaru, surpsinsă în ipostaze tandre cu noul iubit: „Te iubesc”

Veronica Stegaru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei iubit, după ce a divorțat de Viorel.

În urmă cu aproape o lună, Vulpița s-a afișat alături de un bărbat, despre care s-a zvonit că este noul ei iubit, după despărțirea de Viorel Stegaru.

După ce s-a zvonit că Veronica Stegaru are un nou iubit, la care s-ar fi refugiat după ce a născut pentru a treia oară, noile imagini postate de Vulpița par să întărească aceste zvonuri.

De curând, Veronica Stegaru a postat o imagine alături de același bărbat, semn că au o relație. La postare respectivă, Vulpița a adăugat și un scurt mesaj, atunci când își mărturisește dragostea pentru noul partener.

„Te iubesc”, a scris Veronica Stegaru, pe Instagram.

Zvonuri că Vulpița are un nou iubit au apărut și imediat după ce a devenit mamă pentru a treia oară, atunci când s-a speculat că Veronica Stegaru s-a refugiat la actualul iubit, în contextul în care tatăl celui de-al treilea copil ar fi chiar Viorel.

La începutul lunii septembrie, fiica Veronicăi Stegaru și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Vulpița a uitat de acest moment important. Viorel Stegaru a fost supărat că fosta soție nici măcar nu și-a sunat fiica, deși Maria abia așteaptă să îi audă vocea mamei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza