Carmen Harra, previziune sumbră despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”Exact cum a fost la Andreea Bălan cu George Burcea”

Carmen Harra, previziune sumbră despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”Exact cum a fost la Andreea Bălan cu George Burcea”
| Foto: ciao.ro

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut o previziune șocantă cu privire la relația dintre Theo Rose și Anghel Damian.

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus ADIO după 5 ani de relație. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, mai ales că cei doi aveau planuri să ajungă în fața altarului. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură. După separare, artista și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian.

El este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună.

 
Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste este una demnă de filme. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și că și-a întâlnit sufletul pereche.

„Eu așa zic (n. red. Anghel Damian e iubirea vieții ei), e cu certitudine, dar nu vreau să par nebună. A fost pentru prima dată când m-a luat așa prin învăluire, nu am știut ce întâmplă. El e diferit, am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, un bărbat care domină fără să mă domine și totul a plecat de la admirație, după care m-a tras curentul.

A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug, a fost straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta din frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta”, a mărturisit Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Comenteaza