Ce decizie a luat George Burcea după ce a fost părăsit de Viviana Sposub! Actorul este devastat

Ce decizie a luat George Burcea după ce a fost părăsit de Viviana Sposub! Actorul este devastat

După ce, Viviana i-a dat papucii, George Burcea și-a schimbat numărul de telefon și s-a mutat în Los Angeles.

George Burcea s-a reîntors în Statele Unite, în urmă cu mai bine de o săptămână, dar fără Viviana Spossub. În ciuda eforturilor sale de a o recuceri, bruneta a fost de neclintit. Și, nici măcar tentația de a-și trăi visul în țara „tuturor posibilităților” nu au făcut-o să se răzgândească.

Motiv pentru care, actorul și-a făcut bagajele și s-a urcat singur în avion. În Los Angeles, el a fost așteptat de agentul său, care l-a chemat pentru a participa la mai multe castinguri pentru diverse producții cinematografice, dar și pentru reclame.

Astfel că, George s-a decis ca măcar pe plan profesional să fie împlinit, dacă în prezent, pe plan sentimental, lucrurile nu stau așa cum și-ar fi dorit.

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la la lansarea oficială a filmului „Wednesday”, ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl mai avea cu Kanal D.

Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară.

Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singr, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, potrivit cancan.ro.

Comenteaza