Iulia Albu, scandal de proporții cu iubitul ei Mike, după America Express! Vedeta a pus punct relației: „Au intrat dracii în el”

Iulia Albu, scandal de proporții cu iubitul ei Mike, după America Express! Vedeta a pus punct relației: „Au intrat dracii în el”
| Foto: ciao.ro

Iulia Albu a acceptat să participe la America Express alături de iubitul său, Mike. Însă, după emisiune se pare că aceștia s-au despărțit.

Telespectatorii au fost şocaţi să vadă cum se comportă iubitul Iuliei Albu în emisiune. Fanii l-au acuzat pe Mike că îşi umileşte partenera ori de câte ori are ocazia.

Camerele de filmat au suprins momente tensionate între cei doi, iar pe criticul de modă foarte des cu ochii în lacrimi. Iulia Albu a răbufnit de câteva ori, ba chiar i-a spus bărbatului că nu mai suportă să ţipe la ea.

Pe pagina de Facebook a emisiunii, fanii l-au făcut praf pe Mike. Internauţii au fost îngroziţi de ipostazele în care au văzut-o pe Iulia Albu şi au reacţionat.

Recent însă, criticul de modă a oferit un interviu în care a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile. Iulia Albu a recunoscut că s-a despărţit de partenerul său după ce a revenit în România, însă ulterior au revenit la sentimente mai bune pentru că şi-au dat seama că nu pot să stea unul departe de altul.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, potrivit ciao.ro.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.

El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.

Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”.

Comenteaza