Viviana Sposub, pregătită să devină mamă: „Cu siguranță voi fi...”. Iubita lui George Burcea este însărcinată?!

Viviana Sposub, pregătită să devină mamă: „Cu siguranță voi fi...”. Iubita lui George Burcea este însărcinată?!

Viviana Sposub, fosta asistentă de televiziune și iubita lui George Burcea, a vorbit recent despre carieră și viața personală. 

În cel mai recent interviu, Viviana a vorbit despre experiența din America, mărturisind cum una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost aceea de a vizita locurile în care au fost filmate producțiile pe care le-a vizionat în copilărie. 

De asemenea, prezența iubitului ei și faptul că au sărbătorit împreună sărbătorile de iarnă a adus și mai multă bucurie în sufletul vedetei, mai ales că ultimele luni din relația lor au fost supuse mai multor teste.

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja acolo.Am copilărit uitându-mă la producții care au fost filmate ori la New York, ori la L.A. Acum am ocazia să văd toate locurile pe care le vedeam atunci când eram copil și pe care visam să le vizitez într-o zi.

M-am bucurat să trăiesc sărbătorile într-o locație caldă. A fost pentru prima oară când am plecat din Europa. Și m-am bucurat și de prezența lui George. Am petrecut sărbătorile împreună și a fost foarte frumos”, mărturisește Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Viva.ro.

Dragostea pentru copii a determinat-o pe vedetă să își dorească să devină mamă, iar o asemenea schimbare în viața ei ar fi de bun augur.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, mai spune Viviana Sposub, potrivit click.ro.

Comenteaza