Victor Slav a făcut un anunț bombă: „Suntem in relatie de doi ani. Iubesc si sunt iubit!”

Victor Slav a făcut un anunț bombă: „Suntem in relatie de doi ani. Iubesc si sunt iubit!”
| Foto: ziareonline.ro

Fostul prezentator TV a vorbit deschis despre fosta relație, dar mai ales, despre cea care i-a furat inima în prezent!

Au trecut șapte ani de la unul dintre cele mai controversate episoade din showbiz-ul românesc! În anul 2014, după o poveste de dragoste cu năbădăi, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis că cel mai bine este să o ia pe drumuri separate! Din rodul iubirii lor a ieșit micuța Sofia, care acum se află în grija lui tati.

Victor Slav i-a explicat fiicei sale divorțul de Bianca Drăgușanu
Fostul prezentator TV a declarat că fiica sa se află la el de trei zile și că se bucură nespus de mult de prezența ei. Se joacă împreună, fac cursuri de muzică, dans, engleză și nu se plictisesc nicio secundă unul în prezența celuilalt. În plus, Victor a ținut să precizeze faptul că Sofia este pe primul loc, indiferent de situațiile cu care s-a confruntat în trecut!

Unde mai puneți că este un tătic super model? Victor Slav și-a luat rolul de părinte în serios încă de la început și nu i-a fost teamă să-i facă băiță sau să aibă grijă de ea!

”Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc.

Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a declarat Victor în cadrul unei emisiuni TV.

Victor Slav: ”Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”
De asemenea, Victor spune că, momentan, Sofia este mult prea mică pentru a înțelege că ”mami și tati” sunt div0rțați. Chiar și așa, nu pare a fi o problemă pentru ea momentan,

deoarece petrece mult timp cu amândoi și primește toată iubirea și atenția din lume. Cât despre noua relație, fostul prezentator TV este mai fericit ca niciodată!

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de un an și patru luni și, cel mai important, Victor susține că iubește, dar mai ales, că este iubit!

”Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a mai spus el.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au div0rțat în anul 2014. Se pare că focoasa blondină nu are deloc noroc în dragoste, dat fiind faptul că nici mariajul cu Alex Bodi nu a fost unul cu succes. După ce au div0rțat și s-au împăcat din nou, blondina și afaceristul s-au despărțit definitiv, potrvit ziareonline.ro.

Comenteaza