Oana Zăvoranu, prima reacție după ce l-a primit din nou acasă pe Alex Ashraf: „A insistat și el...”

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce l-a primit din nou acasă pe Alex Ashraf:  „A insistat și el...”
| Foto: click

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat, deși de curând aceștia anunțau că vor să divorțeze din cauza infidelităților bărbatului.

Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti, poți să și ierți! Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut.  Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana, la Xtra Night Show.

De asemenea, Oana a mărturisit că soțul ei s-a întors acasă și se bucură că și el și-a dorit această împăcare la fel de mult ca și ea:

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a mai spus vedeta, pentru cancan.ro.

Oana și Alex sunt împreună de 10 ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din anul 2013. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit și au avut o ceremonie spectaculoasă.

După o căsnicie care s-a întins pe durata a 7 ani și o relație de 10 ani, pe data de 25 septembrie 2023, Alex Ashraf a depus actele pentru divorț, Oana acuzându-l că ar fi fost infidel și că ar fi luat sume impresionante din banii familiei.

Din fericire, cei doi au depășit problemele din cuplu și au decis să mai acorde o șansă iubirii lor, potrivit click.ro.

Comenteaza