Vica Blochina, dezvăluiri neştiute din relaţia cu Victor Piţurcă. Cum a șantajat-o bărbatul: „A încercat să mă facă în toate felurile să...”

Vica Blochina, dezvăluiri neştiute din relaţia cu Victor Piţurcă. Cum a șantajat-o bărbatul: „A încercat să mă facă în toate felurile să...”
| Foto: ciao.ro

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost amanți pentru 16 ani de zile, timp în care au făcut și un copil împreună.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au ținut primele pagini ale ziarelor, după ce în spațiul public s-a aflat despre relația lor. La început nu se cunoșteau foarte multe detalii, însă pe parcursul timpului, fosta balerină și-a spus povestea. Recent a făcut noi dezvăluiri pe pagina sa de YouTube.

Blondina a dezvăluit că relaţia dintre ea şi fostul selecţioner s-a terminat în momentul în care ea a rămas însărcinată. Piţurcă nu a dorit să audă de copil, ba chiar a încercat să o convingă să renunţe la băiatul lor. Lucrurile în prezent s-au schimbat, acum Edan locuieşte alături de tatăl lui.


„Între noi nu mergea relația atât de bine, dar dacă am rămas însărcinată eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori am încercat să ne despărțim și să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Când i-am povestit că o să avem un copil, în momentul acela toate lucrurile la noi s-au schimbat în rău.

Pentru mine el era totul. În momentul în care a aflat că eu sunt însărcinată, brusc, la o lună de zile, a apărut soția, că el e însurat, că are copii. Timp de 16 ani, cât am fost cu el, nu a fost în nicio vacanță cu soția sau cu copiii lui. Eu nu știu să fi plecat în nicio vacanță niciodată. Noi ieșeam peste tot împreună. Toată lumea știa că suntem împreună. La noi nu era o relație ascunsă”, a povestit Vica Blochina pe YouTube, în emisiunea ei, potrivit ciao.ro.

Comenteaza