Oana Zăvoranu iubește din nou?! Vedeta a făcut o declarație de dragoste publică, după divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu iubește din nou?! Vedeta a făcut o declarație de dragoste publică, după divorțul de Alex Ashraf
| Foto: spynews

Oana Zăvoranu a făcut o declarație de dragoste, publică, la scurt timp după ce a divorțat de Alex Ashraf. Fanii se întreabă dacă vedeta iubește din nou.

Nu doar că pare că a trecut peste orice suferință, dar Oana Zăvoranu are parte și de iubire în viața ei. Chiar dacă a trecut prin dezamăgiri mari în dragoste, acest lucru nu pare că o mai afectează în prezent.

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu face o astfel de declarație după divorț, însă ultima dată mesajul era pentru Alex Ashraf.

Acum, bruneta a ales să păstreze misterul și să le dea de gândit celor care o urmăresc, căci nu a menționat pentru cine este mesajul romantic. După cum știm, Oana Zăvoranu este o femeie sinceră și face astfel de gesturi doar pentru persoanele care contează cu adevărat!

Așadar, nu se știe cui i-a spus vedetă ”Te iubesc”, însă putem să se dăm seama că este vorba despre o persoană importantă din viața ei. Indiferent dacă este vorba despre un mesaj pentru fostul soț sau pentru o altă persoană, Oana Zăvoranu pare la fel de fericită precum o cunosc fanii. În ultima perioadă, profilele ei de pe rețelele de socializare au fost pline cu mesaje motivaționale.

”Te iubesc. Știi asta și e tot ce contează”, a scris vedeta pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza