Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își face curaj pentru o nouă relație

Horoscop 29 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își face curaj pentru o nouă relație

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 29 noiembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETATOR
E un suflu de prospețime la voi și poate începeți un proiect personal, că vă simțiți capabili de lucruri noi. E o destindere la voi, poate ați prins un pont de afaceri, vi se deschide o nouă perspectivă care să vă relaxeze acum sau la începutul anului viitor.

CAPRICORN
Poate vă organizați altfel timpul liber încât să v-ajungă și pentru o activitate extraprofesională și să aveți preocupări comune cu copiii. Vin banii din mai multe surse, pot fi și din urmă că n-au fost suficiente fonduri la vremea respectivă și o să îi puneţi deoparte pentru sărbători.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă invite cineva în alt oraș și-o să-i faceți o vizită în weekend, dacă mai devreme n-o să se poată c-aveți treabă. Poate bateți palma pentru o colaborare de care-o să fiți încântați din punct de vedere financiar și va fi și un bun stimulent să faceți un salt calitativ profesional.

PEȘTI
Vi se deschid noi perspective atât în plan profesional, cât și personal și o să fiți deschiși oricăror inițiative – vine anul vostru. O să investiți niște bani ca să vă puneți mașina la punct mai ales dacă vreți să plecați pentru câteva zile de sărbători și s-o pregățiți pentru drumuri lungi.

BERBEC
Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă și dacă sunteți în căutarea unui suflet care să vă completeze puteți încerca. Vă curtează lumea să lucrați împreună, să ieșiți la o plimbare, să contribuiți cu câte ceva la un proiect social, ca să-mbunătățiti niște lucruri importante.

TAUR
Bine ar fi în perioada asta să nu-i dați partenerului de cuplu motive de gelozie ca să nu stricați prietenia. Or să vă coopteze niște parteneri de afaceri într-un proiect care să vă stoarcă de toate resursele interioare, dar va fi un succes și o să merite orice efort. 

GEMENI
O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de cuplu, poate și pentru că faceți echipă la treburile gospodăreșți. Poate renegociați un contract pentru anul viitor și dacă nu cădeți la o înțelegere, mai răsfoiti și celelalte oferte și-or să mai vină pe parcurs.

RAC
E posibil să apară cineva care să vi se potrivească, așa, că fel de a fi și să-nceapă o poveste de dragoste, dacă n-aveți pe nimeni. O să fie de lucru și la serviciu și acasă, vă solicită și copiii cu școala și la joacă au nevoie de complicitatea voastră și o să fiți ocupați până peste cap.

LEU
O să vă bucurăți de revenirea cuiva, iar în cazul unora dintre voi o s-apară cineva care o să vă câștige imediat simapatia. E momentul să jucați pe etalate să se vadă ce calități aveți să vă crească și cota valorică să câștigați mai mulți bani de acum înainte.

FECIOARĂ
O să vă meargă mai bine sufletește că e o reciprocitate afectivă cu ființa pe care o iubiți și relația promite să fie și mai bună. Vin bani și o să vă pregățiți cu liste de cumpărături pentru sărbători și ca să lichidați rate și facturi ca să nu treceți în noul an cu restante sub nicio formă.

BALANȚĂ
E posibil să luați niște bani care să pice la țanc că vreți să faceți cuiva drag o surpriză de zi onomastică. Nouțăți care să vă dea viața peste cap, în sensul bun, o ofertă de job, o invitație într-o stățiune turistică fie la sfârșit de săptămână, fie de sărbători.

SCORPION
E un indiciu de bani și sursa poate fi partenerul de cuplu care să câștige mai mulți bani în perioada asta. O să aveți o inițiativă care o să fie bine primită de către șefi și-o să beneficiați de sprijin, vor fi și fonduri cu care să rezolvați treburile de serviciu.

sursa: știrileprotv.ro

Comenteaza