Răfuială între Bianca Drăgușanu și Vica Blochina. De la ce a pornit totul: „O să fii de plastic....”

Răfuială între Bianca Drăgușanu și Vica Blochina. De la ce a pornit totul: „O să fii de plastic....”

Bianca Drăgușanu a avertizat-o public pe Vica Blochina după ce a văzut-o în cabinetul medicului estetician.

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina erau în trecut bune prietene, însă relația lor s-a mai răcit în ultimii ani. La ceva timp după ce fosta soție a lui Victor Slav dezvăluia motivul pentru care ea și fosta balerină s-au certat, cele două dive s-au reîntâlnit în cabinetul unui medic estetician, acolo unde au purtat o discuție la care nimeni nu se aștepta.

Mai precis, vedetele s-au revăzut în cabinetul tânărului medic estetician cu care colaborează în prezent Bianca Drăgușanu.  Recent, Vica Blochina a mers acolo pentru a se lăsa pe mâna specialistului pentru câteva retușuri la nivelul feței.

În momentul în care fosta balerină a pășit pragul cabinetului, acolo se afla și Bianca Drăgușanu, care nu s-a putut abține și i-a atras atenția, spunându-i că o să devină de plastic, după atâtea intervenții chirurgicale. Bineînțeles, afirmațiile divei au fost făcute în glumă, ironizând totodată toate vorbele pe care alți oameni le-au spus despre ea de-a lungul anilor.

Vica Blochina nu a părut deloc deranjată, din contră, a continuat gluma Biancăi, spunând că oricum nu visează la naturalețe.

Întregul moment a fost filmat de Bianca Drăgușanu, care a publicat ulterior imaginile pe pagina sa de Instagram. 

„Bianca Drăgușanu: O avem pe doamna Vica, care a devenit pacientă și clientă.

Vica Blochina: O să fiu țeapănă, să nu pot să mă mir.

Bianca Drăgușanu: O să fii de plastic, ca Bianca Drăgușanu.

Vica Blochina: Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”, a fost schimbul de replici dintre cele două dive, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza