L-a bătut Oana Roman pe Marius Elisei? Acuzații incendiare: „Eram la masă când s-a întâmplat”

L-a bătut Oana Roman pe Marius Elisei? Acuzații incendiare: „Eram la masă când s-a întâmplat”

Vica Blochina a aruncat o nouă bombă și spune că fiica lui Petre Roman este o fire cât se poate de dificilă și chiar violentă.

Conflictul dintre Oana Roman și Vica Blochina a degenerat, iar cele două continuă șirul de acuzații și se amenință cu procese. Totul a început când blondina și-a acuzat fosta prietenă că minte în campaniile publicitare pentru care este plătită și își editează pozele, motiv pentru care fiica lui Petre Roman o dă în judecată. La rândul său, și Vica Blochina a anunțat că îi face plângere penală Oanei pentru că i-ar fi furat bani de pe card, iar acum îi aduce acesteia noi acuzații.

Vica Blochina continuă șirul atacurilor la adresa Oanei Roman. Blondina face o nouă serie de acuzații și spune că Marius Elisei nu ar fi avut o viață prea ușoară alături de partenera sa. Potrivit spuselor fostei balerine, bărbatul era tratat ca o slugă, iar cea care i-a fost soție nu ezita să îl lovească în văzul tuturor.

Vica Blochina și-a amintit un episod în care bărbatul ar fi fost umilit și lovit chiar în fața ei și a altor prieteni. Totul s-a întâmplat acasă la Oana Roman, iar Marius Elisei ar fi primit câteva palme în văzul tuturor.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit cancan.ro.

Comenteaza