Veste teribilă despre un cunoscut artist! Vasilică Ceterau, la un pas de moarte: „Partea stângă mi-a amorțit”

Veste teribilă despre un cunoscut artist! Vasilică Ceterau, la un pas de moarte: „Partea stângă mi-a amorțit”

Vasilică Ceterașu a ajuns la spital cu pulsul 180 și spune că îi amorțise partea stângă a corpului. 

După ce în ultima perioadă a avut probleme de sănătate, Vasilică Ceterașu a vorbit despre această situație. Artistul a mărturisit că i-a fost destul de rău și a avut mare nevoie de odihnă, dar acum este mult mai bine.

”Mă simt mai bine, sunt mai bine, sunt ok … dacă nu verificam dinainte, să facem niște analize, să știm care-i treaba, numai așa când nu mai putem, așa mergem la medic, când avem o problemă. Și acum sunt mai bine, mi-a fost rău, am fost praf, am fost obosit.

La început de 15 august sau din 14 chiar, în fiecare seară am avut evenimente după evenimente, vă dați seama că dorm două, trei, patru ore, cinci, hai să zic maximum cinci ore, dar nici alea … și alea le dorm pe fugă, și nu este somnul de zi cum este cel de noapte. Am avut 180 pulsul. Merg la Cluj.

A vorbit mama mea cu medicul să se ocupe de mine, să facem mai multe analize, ca să vedem despre ce este vorba, de unde a plecat nebunia asta. Mă bucur că nu am fost la eveniment, adică, doamne ferește să stric evenimentul oamenilor.

Am simțit că îmi este rău, cum și înainte cu vreo oră, două, eu am simțit că nu este ok. Am cântat, am cântat, nu prea am făcut pauze … ca să fie lumea mulțumită, mai ales că am fost la Suceava.”, a declarat Vasilică Ceterașu, potrivit capital.ro.

Comenteaza