Florin Salam, interviu sincer despre cea mai grea perioadă din viața sa, moartea fostei soții

Florin Salam, interviu sincer despre cea mai grea perioadă din viața sa, moartea fostei soții

Florin Salam a decis să vorbească public despre anumite momente din viața sa privată, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” a lui Denise Rifai.

Florin Salam a răspuns la cele mai dificile întrebări și a povestit despre cea mai grea perioadă din viața sa, când fosta sa soție a murit, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. 

„V-ați gândit vreodată la sinucidere?”, „Cât de greu v-a fost să ajungeți sus?”, „De câte ori ați ales bine?”, „Câte milioane ați pierdut la cazinou?”, „Ați fost vreodată judecat de Stabor?”, „Trăiți în teroare?”, „Sunteți dependent de droguri?”, „Cât de bolnav sunteți?”,  sunt câteva din întrebările care îi vor fi adresate artistului. 

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să își pună capăt zilelor, artistul de manele a răspuns că a fost uneori răpus de astfel de gânduri. 

„Câteodată. Moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor”, a răspuns interpretul.

Florin Salam a trecut prin cel mai greu moment al vieții: moartea Fănicăi, fosta sa soție
După moartea Ștefaniei Stoian, alături de care artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste, viața s-a schimbat radical pentru Florin Salam. 

Ștefania Stoian, cunoscută sub numele de „Fănica” a pierdut lupta cu o boală nemiloasă: cancerul. Aceasta s-a stins din viață la data de 12 aprilie 2009, în Duminica Floriilor. Soția lui Florin Salam avea doar 27 de ani și a lăsat în urmă un soț și doi copii: pe Betty și Dany.

Viața lui Florin Salam nu a fost deloc una ușoară după moartea cele care i-a fost suflet pereche și alături de care își imagina toată viața împreună. Acesta a recunoscut că a căzut pradă drogurilor  și și-a pus viața sub semnul întrebării, urmând să lase în urmă chiar și viața de artist, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza