Culiță Sterp, de urgență la spital! Artistul se confruntă cu probleme de sănătate: ”Mai tare s-a agravat”

Culiță Sterp, de urgență la spital! Artistul se confruntă cu probleme de sănătate: ”Mai tare s-a agravat”
| Foto: cancan.ro

Recent, Culiță Sterp (31 de ani) a ajuns de urgență pe patul de spital din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

Marți, 27 februarie 2024, Culiță Sterp a ajuns de urgență pe patul de spital. Manelistul a mărturisit că se simte rău încă de duminică, însă a sperat că starea lui de sănătate se va îmbunătăți.

Însă nu a fost așa. Astfel că, după ce în urmă cu o seară susținea un recital la un spectacol, artistul a fost nevoit să ceară ajutor de specialitate și s-a prezentat la camera de gardă.

Artistul și-a îngrijorat comunitatea de fani de pe Instagram, acolo unde a publicat o fotografie de pe patul de spital. Culiță a avut nevoie de internare și de administrarea unor medicamente prin perfuzie. Acesta le-a transmis fanilor de pe social media că s-a simțit rău încă de duminică și a făcut febră.

”Ieri la bal, azi la spital. Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine dar văd că nu vrea, mai tare s-a agravat”, a scris Culiță într-o postare pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza