Babi Minune, bătut crunt la o nuntă. De la ce o pornit scandalul: „Să moară ce am mai scump...”

Babi Minune, bătut crunt la o nuntă. De la ce o pornit scandalul: „Să moară ce am mai scump...”

După un dialog tăios în cadrul unui eveniment, Babi Minune a fost bătut crunt, de față cu colegii de breaslă!

Ei bine, lucrurile nu s-au liniștit în cazul lui nici acum, când a ajuns să fie bătut la o nuntă, de față cu toată lumea. Toți oamenii au fost șocați de gestul bărbatului care l-a lovit.

Scandalurile continuă în cazul lui Babi Minune. De această dată, a fost vorba despre un incident neașteptat, când s-a certat cu un alt bărbat, căruia i-a spus să îi respecte programul artistic, așa cum și el a făcut. Cântărețul a fost deranjat că nu a fost lăsat să cânte, spunând că este lăutar de foarte mulți ani.

Ei bine, bărbatul a fost enervat de situație, iar cearta a degenerat. Acesta l-a lovit pe Babi Minune și l-a împins, iar oamenii din jurul lor au calmat situația.

Bărbatul era foarte nervos și l-a înjurat pe artist, iar toată lumea a fost revoltată de ceea ce s-a întâmplat la un astfel de eveniment.

”Dacă eu nu îmi fac programul bine, pune pe altcineva, că eu am venit aici să cânt, și să moară ce am mai sfânt dacă nu cânt de șapte, opt zile, zi de zi. Păi dacă sunt lăutar de ani de zile, respectă-mă cum și eu te respect. Eu am onorat petrecerea ta. Te rog, lasă-mă să îmi fac și eu programul, că asta ține de mine”, a spus Babi Minune, potrivit spynews.ro

Comenteaza