Vedeta pozată dezbrăcată de medici în spital. Tânăra transmite un mesaj tranșat: ”Ați luat-o razna”

Vedeta pozată dezbrăcată de medici în spital. Tânăra transmite un mesaj tranșat: ”Ați luat-o razna”
| Foto: spynews.ro

O vedetă din România a trăit clipe înfiorătoare într-un spital din România, după ce a fost pozată dezbrăcată de către medici.

Vedeta a trăit mai multe evenimente neplăcute până acum, iar acest lucru o face să trăiască, în continuare, cu teama că ar putea să i se întâmple ceva la orice pas.

Lory Loreens a mers la spital din cauza unor probleme de sănătate, însă fără să știe ce urmează să i se întâmple. Blonda a ajuns pe patul de spital, iar medicii au profitat de ipostaza în care se află și au pozat-o! Ei bine, acest lucru a avut un impact uriaș asupra ei, iar acum trăiește o perioadă de coșmar, fiind cuprinsă de teamă și frică în orice moment.

Blonda este revoltată de ceea ce i s-a întâmplat, iar acest lucru o face să creadă că nu mai există empatie și compasiune în lume, față de oameni.

Lory Loreens este dezamăgită că trebuie să trăiască cu teama de a ajunge în spital, având în vedere că acesta este considerat un loc sigur. Ceea ce a trăit a lăsat urme în ceea ce o privește.

”Oficial pot spune că mi-e teamă și să mai merg la spitale. Mă oameni buni, ați luat-o razna? Unde este compasiunea, iubirea, mila față de oamenii din jur? Stau și mă întreb iar și iar și iar, noi românii chiar nu mai avem nicio scăpare? Înțeleg să existe momente în care gelozia, invidia, răutatea pură îți încarcă venele și te face să scuipi venin, dar în România totul este dus la extrem. Mor oamenii pe șosele de la înconștiență, oamenii își bat joc de oameni”, este o parte din mesajul transmis de Lory Loreens pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza