Culiță, grav bolnav?! Artistul a ajuns pe patul de spital: „Câteodată e bine să ne oprim...”

Culiță, grav bolnav?! Artistul a ajuns pe patul de spital: „Câteodată e bine să ne oprim...”

Celebrul artist Culiță Sterp și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu o branulă pe mână.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică de petrecere și manele, de la noi din țară.

Prin talentul său muzical, el a reușit să își clădească o carieră de succes și să cucerească iremediabil inimile românilor care îl ascultă cu drag de fiecare dată.

Mai mult decât atât, se poate lăuda și cu un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde des postează lucruri importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când s-a fotografiat pe patul de spital, cu branula în mână.

Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu branula în mână. Fanii artistului cu siguranță și-au făcut griji, astfel că a vrut să-i liniștească și le-a explicat exact motivul pentru care a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor.

Se pare că programul solicitant și numeroasele evenimente la care cântă l-au adus în pragul epuizării, iar din această cauză a fost necesar să meargă la spital, acolo unde medicii i-au administrat imediat perfuzii și alte medicamente.

Deși a mărturisit că nu se confruntă cu nimic grav, fratele lui Iancu Sterp a recunoscut că efortul fizic încontinuu l-a adus în stadiul oboselii. 

„Azi la bal, mâine la spital, vorba aia...Nu e nimic grav, m-am pus puțin la încărcat, că mai aveam 1 la sută... ce e mult, e mult.”, a scris Culiță Sterp, în cadrul videoclipului postat pe rețelele de socializare. 

„Epuizarea uneori își spune cuvântul! Sănătate., 

Câteodată e bine să ne oprim, cei dragi au nevoie de tine sănătos și puternic! Știi vorba aia, ești stâlpul lor de rezistență și totodată eroul lor!, 

Însănătoșire grabnică! Ia-o mai ușor, căci familia și prințișorul tău au nevoie de tine. Multă sănătate!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor, la postarea făcută de Culiță, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza