S-a aflat cauza decesului lui Mile Povan. Arstistul ar fi consumat pastile pentru detoxifiere, înainte să moară!

S-a aflat cauza decesului lui Mile Povan. Arstistul ar fi consumat pastile pentru detoxifiere, înainte să moară!

Artistul Mile Povan ar fi consumat pastile pentru detoxifiere înainte să moară, iar la scurt timp i s-a făcut rău.

Mile Povan a murit în urmă cu o zi, iar familia lui este de devastată de durere. Dacă la început a fost vorba despre o moarte suspectă, acum apar detalii care conturează din ce în ce mai mult tragedia.

Artistul a consumat pastile de detoxifiere, iar la scurt timp a fost găsit mort în casă, de către fratele său, scrie spynews.ro.

Artistul s-a stins din viață la doar 32 de ani și a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Mile Povan se confrunta cu boli grave, dar într-adevăr în ultimele zile a avut câteva probleme de sănătate. Medicii nu au efectuat încă autopsia lui și nu au stabilit cauza exactă a morții, dar se cunosc câteva detalii importante.

De exemplu, cu foarte puțin timp să moară, Mile Povan a consumat pastile de detoxifiere. Din cauză că s-a simțit rău, cu doar o zi înainte să moară, a chemat Ambulanța la el acasă și a fost transportat la spital. Medicii i-au oferit îngrijiri în timpul pe care l-a petrecut acolo, dar care nu a durat foarte mult.

În cele din urmă, Mile Povan a solicitat să fie lăsat să plece acasă și a semnat pentru acest lucru. Nu se știe dacă pastilele pe care le-a luat au avut vreun impact în ceea ce privește decesul său.

”Încă nu ştim exact de ce a murit, dar se pare că a făcut infarct. Nu, nu, nu se ştia cu aşa ceva... El a vrut să plece (n.r.: de la spital), după perfuzii a zis că s-a simţit mai bine şi... nu trebuia să plece…”, a declarat Viorel Leric, tatăl regretatului artist, în urmă cu puțin timp.

Comenteaza