Traian Băsescu, în stare GRAVĂ din cauza problemelor la plămâni!

Traian Băsescu, în stare GRAVĂ din cauza problemelor la plămâni!
| Foto: România TV

Fostul președinte al României ar fi fost externat în această dimineață din spital, după o săptămână petrecută la Boli Infecțioase.

Traian Băsescu a fost internat mai multe zile la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală, unde ar fi fost conectat la aparatul de oxigen.

După câteva zile în care a fost internat în spital, Traian Băsescu ar fi fost externat, astăzi, din spital, conform surelor citate de Realitatea Plus.

Vineri seară, fostul președinte a ajuns într-o stare destul de gravă la Spitalul Militar din Capitală. În tot acest timp, el a fost internat în Secția de Boli Infecțioase a unității medicale, unde a avut parte de un tratament extrem de stric.

În prezent, medicii spun că evoluția fostului președinte este una pozitivă, însă starea sa de sănătate rămâne una instabilă și asta din cauza unor afecțiuni preexistente și i s-a spus că are nevoie de un aparat de oxigen acasă.

Este vorba despre o afecțiune cronică ce a dus la îngustarea arterelor, dar și despre hipertensiune arterială, precum și despre o condiție pulmonară care se manifestă prin apariția rapidă a oboselii.

Mai mult decât atât, în urmă cu doi ani Traian Băsescu a suferit un infarct, fiind internat de urgență la un spital din Bruxelles, potrivit stiripesurse.ro

Comenteaza