Tavi Clonda a lămurit zvonurile! Artistul a vorbit despre infidelitatea dinaintea relației cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a lămurit zvonurile! Artistul a vorbit despre infidelitatea dinaintea relației cu Gabriela Cristea
| Foto: cancan.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de ani buni și au două fetițe minunate. Însă, de a lungul timpului au apărut niște zvonuri cu privire la infidelitatea bărbatului.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, în urma căreia au venit pe lume micuțele Victoria și Iris. Cei doi și-au făcut relația publică, anunțând pe micile ecrane că sunt împreună. De atunci, gurile rele au aruncat cu zvonuri în stânga și-n dreapta, referitoare la o posibilă infidelitate a artistului. Asta pentru că înainte de idila cu Gabriela Cristea, cântărețul a mai avut două relații lungi.

S-a iubit timp de șapte ani cu Adriana Vlad, artista care cânta alături de B.U.G Mafia, acum multă vreme. Apoi, a urmat o relație amoroasă cu Valentina Dincă, cu care s-a iubit timp de patru ani. Tavi Clonda și-a încheiat relațiile în mod amiabil, apoi a mers mai departe. Totuși, la acea vreme, cântărețul a răspuns vorbelor urâte venite la adresa lui. A explicat faptul că nu a fost niciodată vorba de infidelitate și că înainte să fie împreună cu vedeta de la Antena Stars, acesta și-a încheiat relația anterioară.

„Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, spunea Tavi Clonda, în urmă cu mulți ani, potrivit cancan.ro.

Comenteaza