VESTE ȘOC! Au decis să divorțeze după mulți ani de căsnicie. Apropiații lor au rămas mască: „Decizia pe care am luat-o…”

VESTE ȘOC! Au decis să divorțeze după mulți ani de căsnicie. Apropiații lor au rămas mască: „Decizia pe care am luat-o…”
| Foto: ziareonline.ro

 Alexandru Salaman, unul dintre cei trei bărbați din trupa Animal X, a recunoscut că divorțează.

Spre deosebire de alte alte vedete, fostul membru al celebrei trupe și soția lui, Monica, au decis să se despartă fără scandal și discuții interminabile, la capătul unei căsnicii care a durat șase ani.

Șopârlă de la Animal X s-a lăsat de muzică acum 11 ani, iar ultimii șase i-a petrecut alături de Monika. Cei doi au anunțat că divorțează prin intermediul unui mesaj, pe rețetele de socializare. Cei au dorit ca toți fanii să afle de despărțire. Se pare că problemele din cuplu nu au putut fi rezolvate, iar destrămarea căsniciei a fost inevitabilă.

Totuși, Șopârlă de la Animal X divorțează fără scandal, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete. Căsnicia pare că s-a încheiat frumos, iar cei doi au rămas recunoscători unul față de altul. 

„După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit.

Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun’, a declarat Șopârlă de la Animal X, despre faptul că divorțează.

Alexandru Sebastian Salaman s-a recăsătorit. În urmă cu zece ani, la doar un an după ce a renunțat la trupă, s-a însurat cu Ana. La acel moment, au existat mai multe speculații, potrivit cărora ei ar fi avut o căsnicie de complezență. Nu a mai durat mult și a survenit și despărțirea.

În urmă cu 6 ani, Șopârlă de la Animal X a fost în mijlocul unui mare scandal. Cristina, iubita lui, declara că a fost bătută cu bestialitate de acesta. Tânăra a apărut la televizor cu vânătăi pe față și a făcut declarații neașteptate.

„Am fost bătută de la 1 noaptea până la 4 dimineață când a venit poliția. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an împreună. La început a fost ok, s-a prefăcut, am crezut că e un artist. Am văzut că bea foarte mult. A încercat să mai dea în mine, dar am trecut cu vederea. Sâmbătă i-am dat mesaje, nu îl mai văzusem de 2 zile. (…)

El mi-a zis să tac, mi-a astupat gura, m-a strâns de barbie și a început să mă bată. S-a întâmplat la el, la magazin. A dărâmat rafturile. Eu nu am făcut nimic, nici nu l-am împins. Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge. M-a mușcat de nas, de față, de buză, până mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls părul din cap. Un trecător a văzut că mă lovea și a sunat la poliție, cu ajutorul lui am scăpat.

Am rămas cu el pentru că am crezut că, în sinea lui, mă iubește și că o să îi pară rău. Dar m-a bătut în continuare, mi-a dat cu pumnii la tâmplă’, a mărturisea Cristina la WOWbiz, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza