Daniel Onoriu și-a bătut cu bestialitate nevasta! Au apărut și dovezile

Daniel Onoriu și-a bătut cu bestialitate nevasta! Au apărut și dovezile
| Foto: spynews

Isabela Onoriu și încă soțul ei, Daniel, sunt în plin scandal în procesul de divorț. În tot acest timp au ieșit la iveală o serie de detalii despre cum femeia a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei.

Scandalul dintre Daniel Onoriu și încă soția lui, Isabela, e departe de a se fi încheiat, asta pentru că în continuare cei doi sunt în plin proces de divorț și bărbatul o terorizează pe cea cu care a avut o căsnicie de șase ani, chiar și după ce s-au separat.

Deși susținea că cei șase ani împreună au fost lapte și miere și au fost fericiți unul lângă celălalt, iată că lucrurile nu au stat tocmai așa.

Știm foarte bine că în anul 2022, Isabela a cerut mai multe ordine de protecție fiind speriată de amenințările primite din partea încă soțului ei, Daniel Onoriu.

Ea a reușit să obțină un ordin de restricție, dar care ulterior a fost încălcat de către pilotul de curse, ceea ce l-a trimis pe acesta direct în pușcărie, urmând ca ulterior să fie schimbată măsura cu cea a arestului la domiciliu, acolo unde a stat mai bine de jumătate de an.

Deși Daniel Onoriu spunea că e nevinovat și că a fost pedepsit degeaba, Isabela Onoriu promitea că are dovezi în acest sens și că fostul ei partener nu a fost privat de libertate fără a avea motive.

Iată că acum, reporterii Spynews.ro, au intrat în posesia a doar câteva dintre aceste dovezi pe care Isabela Onoriu le susținea că le deține. Mai exact, avem fotografii cu femeia după ce a fost lovită cu bestialitate de către Daniel Onoriu, în anii de căsnicie.

În cei șase ani ”de iubire”, ea a fost bătută de mai multe ori de către pilotul de raliuri și a prezentat urme de violență pe spate, pe brațe, dar și la nivelul ochilor.

Într-unul din documentele ce au intrat în posesia Spynews.ro se poate observa cum în anul 2017, Isabela Onoriu s-a prezentat de urgență la un Spital de Oftalmologie din Capitală, acolo unde a stat internată 12 ore. Inițial nu a spus medicilor împrejurările loviturii de la ochii, dar câteva ore mai târziu le-a precizat că a fost lovită de către soțul ei cu pumnul.

Comenteaza