Vulpiţa s-a mutat deja cu actualul iubit după divorțul de Viorel Stegaru. Cum arată casa în care locuiesc cei doi

Vulpiţa s-a mutat deja cu actualul iubit după divorțul de Viorel Stegaru. Cum arată casa în care locuiesc cei doi

Vulpiţa este în culmea fericirii de când şi-a refăcut viaţa alături de actualul său partener. Cei doi s-au mutat deja împreună.

Veronica fostă Stegaru a devenit cunoscută în emisiunea Acces Direct. Timp de un an de zile ea şi fostul soţ au fost invitaţi permanenţi în producţia de la Antena 1.

Au atras simpatia, dar şi antipania telespectatorilor, însă, chiar dacă au dispărut de pe micile ecrane, mulţi dintre cei care i-au urmărit sunt curioşi chiar şi acum ce se mai întâmplă cu cei doi.

Despre Viorel Stegaru nu se mai ştiu foarte multe lucruri. După despărţirea de Veronica bărbatul a dispărut definitiv din viaţa publică. A rămas cu cei doi copii pe care îi are cu fosta parteneră şi îşi vede liniştit de viaţă.

În ceea ce o priveşte pe Vulpiţa, se poate spune că tânăra a trecut prin mai multe schimbări. Sentimental pare vindecată după separarea de Viorel, domiciliul este altul şi mai mult decât atât este din nou activă pe reţelele de socializare.

Rudele actualului ei partener o filmează la fiecare pas, iar imaginile pe care le publică devin imediat virale. Aşa au putut vedea internauţii în ce condiţii locuieşte acum fosta vedetă de la Acces Direct. Vulpiţa trăieşte într-o casă modestă care dispune doar de strictul necesar.

Cu toate acestea, Veronica este tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că se simte foarte iubită şi apreciată în noua familie, potrivit ciao.ro.

Comenteaza