Oana Radu divorțează! Artista face primele declaraţii despre motivele despărțirii de Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta”

Oana Radu divorțează! Artista face primele declaraţii despre motivele despărțirii de Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta”
| Foto: ciao.ro

Oana Radu a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Cătălin Dobrescu, bărbatul cu care s-a căsătorit în august 2020.

Invitată în podcastul lui Jorge, Oana Radu a dezvăluit care au fost motivele separării. Cântăreaţa nu a vrut să intre prea mult în acest subiect, pentru că situaţia este încă proaspătă şi încă nu şi-a putut reveni.

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum.

Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem.

Asta e tot ce pot să spun! Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației”, a mărturisit vedeta.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu se cunosc de foarte multi ani, iar antrenorul de fitness a fost sprijinul artistei în multe momente frumoase, dar şi mai puţin plăcute prin care aceasta a trecut.

Cântăreața a mărturisit că, în prezent, suferă foarte mult, dar speră că la un moment dat lucrurile se vor aşeza şi amândoi vor fi fericiţi.

„Într-adevăr, emoțional sunt praf. Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți. Mai cred că dacă eu și Cătălin sau oricine în lumea asta suntem sau sunt suflete pereche, cu siguranță vor fi împreună. Așa că dacă e să fie, vom fi”, a mai spus Oana Radu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza