George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, a plecat din România. Motivul pentru care bărbatul și-a părăsit soția: „Îi pare rău”

George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, a plecat din România. Motivul pentru care bărbatul și-a părăsit soția: „Îi pare rău”

Soțul Adrianei Bahmuțeanu, George Restivan, a plecat din România pentru o perioadă de timp.

Anul 2024 a început în forță pentru Adriana Bahmuțeanu. Vedeta din showbiz-ul de la noi a mărturisit, de curând, în cadrul unui interviu, exclusiv pentru Antena Stars, că deja și-a îndeplinit câteva dintre obiective.

„Luna ianuarie este cea mai obositoare lună din an, și ce mai depresivă. La mine începe anul din februarie. Eu deja mi-am îndeplinit multe dintre obiectivele pe 2024, mai am multe. Sunt optimistă în continuare.”, a declarat, de curând, Adriana Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

Plecat într-o întâlnire de afaceri, Adriana Bahmuțeanu îi simte lipsa partenerului ei. Cu toate acestea, cei doi vorbesc non-stop, vedeta mărturisind că soțul ei se va întoarce acasă abia peste aproximativ o lună.

„Este în America, are niște afaceri. E bine, vorbim de 100 de ori pe zi la telefon. E ok. Ar fi vrut și el să prindă frigul asta, îi pare rău că a plecat. Se întoarce peste o lună, o lună și jumate. Am mai stat așa.”, a mai precizat Adriana Bahmuțeanu.

Anul 2023 a fost anul lor. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au jurat din nou iubire în fața lui Dumnezeu, de această dată însă, la o biserică din Ucraina.

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cununie.", a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV, potrivit spynews.ro.

Comenteaza