Suferă după Liviu Dragnea? Cum a fost surprinsă Irina Tănse, în amiaza mare....E transfigurată total!

Suferă după Liviu Dragnea? Cum a fost surprinsă Irina Tănse, în amiaza mare....E transfigurată total!
| Foto: CANCAN.RO

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, încă nu pare si-a revenit după despărțirea de politician.

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, încă nu pare să își fi revenit total după despărțirea de cel alături de care se vedea până la sfârșitul timpului. Viața curge înainte, e drept, dar tânăra face pașii ceva mai greoi, iar regretul o apasă. Chiar și așa, cu toate greutățile despărțirii pe umeri, Irina nu duce lipsă de variante! Iar mărturie stă buchetul imens de trandafiri pe care l-a primit! Paparazzii CANCAN.RO au întâlnit-o, iar imaginile, pe care vi le prezentăm, în exclusivitate, vorbesc de la sine.

Cu o mină tristă, îngândurată, dar și preocupată. Așa a apărut, pe străzile Capitalei, Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, de care ex-liderul PSD s-a despărțit spre finalul anului trecut (Vezi AICI detalii). Tânăra părea că are de rezolvat o problemă, așa că, val-vârtej, a ajuns la salonul Marie Ollie, acolo unde se planifică nunți, se procură rochii de mireasă, dar se și modifică astfel de ținute.

Și, surpriză mare, s-a ”pricopsit” cu un imens buchet de trandafiri albi. De la cine a venit surpriza? Cine e misteriosul bărbat care, probabil, încearcă să-i intre în grații? Doar Irina poate da un răspuns corect. Cert este că, din ce se poate observa în imagini, ”floricelele” nu au reușit să-i readucă zâmbetul de altădată.

Irina Tănase avea să ”înșface” buchetul într-o mână și să iasă din salonul a cărei patroană îi este bună prietenă. A coborât scările mici și dese și a ajuns la mașina, un Mercedes, pe care o parcase lângă trotuar, chiar în fața casei transformată în salon. Acolo, a așezat cu grijă buchetul, pe scaunul din dreapta, apoi a ocolit mașina și a urcat la volan. A ”înfipt” cheia și a răsucit-o.

A dat cu spatele, s-a orientat pe drum și a călcat, prudent, accelerația. Mercedesul s-a lăsat, silențios, în voia ei. Fosta iubită a lui Dragnea ajungea acasă. Supărată. Aceeași mină tristă, parcă și ușor plânsă. Semn clar că supriza gândită de admiratorul secret nu a fost suficientă ca să o scoată din stărea neplăcută, potrivit cancan.ro.

Comenteaza