Gabi Bădălau o face praf pe Bianca Drăgușanu după ce s-a cuplat cu un alt bărbat! „Are alt partener, o felicit pentru alegere!”

Gabi Bădălau o face praf pe Bianca Drăgușanu după ce s-a cuplat cu un alt bărbat! „Are alt partener, o felicit pentru alegere!”
| Foto: fanatik

S-a rupt lanțul de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, iar frumoasa șatenă pare că iubește din nou.

Totul a pornit de la faptul că afaceristul din Bolintin Vale nu i-a fost alături iubitei sale, după operația de lifting facial suferită recent, când blonda s-a văzut nevoită să se consoleze cu medicul estetician, Auday Al-Ahmad.

Bia l-a pus pe liber pe Bădălău după ce a auzit că acesta s-ar fi distrat cu prietenul Florin Salam, și că a mai atentat și la o instructoare de fitness de la sală, Ligia Andreea, căreia i-ar fi făcut avansuri. 

Dacă Bianca tace și le face, Gabi Bădălău( 35 de ani) a ieșit public și a confirmat despărțirea de blondă, asta după ce a încercat zilele trecute să o facă pe divă să revină la el, într-o discuție de opt ore. Fără succes, însă! 

Bădălău a lăsat să se înțeleagă că este oarecum gelos pe noua relație cu medicul estetician al fostei lui iubite. Afaceristul nu a negat, însă, că i-ar fi făcut curte instructoarei Andreei Ligia, însă a precizat clar că a doua femeie pe care ar fi lăsat-o însărcinată nu există!

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener.  Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva.  Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte.  Nu pot să spun decât că mă bucur pentru doamna Drăgușanu, pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea. O felicit!”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, potrivit click.ro.

Comenteaza