Oana Roman, mărturisiri sincere! Vedeta spune cum se reface după separarea de Marius Elisei: „M-a secat emoțional”

Oana Roman, mărturisiri sincere! Vedeta spune cum se reface după separarea de Marius Elisei: „M-a secat emoțional”
| Foto: wowbiz

Oana Roman a vorbit public, de nenumărate ori, despre despărțirea cu scandal de fostul ei soț, Marius Elisei.

Oana Roman este extrem de apropiată de publicul ei și îl ține la curent cu tot ce face. Pe lângă succesul în lumea media, vedeta a trecut și prin lucruri mai puțin fericite, în special pe plan personal.

Mama sa a suferit grave probleme de sănătate, a avut diverse divergențe cu sora ei, iar la început de toamnă, a pus punct definitiv cu Marius Elisei, partenerul său de viață. Singurul lucru care îi dă putere în prezent și o face fericită cu adevărat este fiica ei, Isabela.

Oana Roman a avut un an cu de toate. S-a bucurat de proiecte, de succes profesional, însă pe plan personal a avut câteva obstacole de trecut. Trăgând linie și făcând o retrospectivă acestui an, Oana Roman și-a deschis sufletul și ne-a spus cât de mult au afectat-o aceste lucruri și cum se reface în această perioadă, în care este oficial o femeie singură.

„Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing, sau înmulțit contractele și volumul de muncă, evident, au început evenimente.

Deci, la capitolul acesta nu mă pot plânge. Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări. Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate.

Deocamdată am reușit să trecem peste ele, dar a fost foarte greu și pentru ea și pentru mine. M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale, mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea.

Dumnezeu a vrut ca ea să treacă, este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine. A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat.

Evident că toată această perioadă de acomodare nu este ușoară.”, a declarat Oana Roman, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza