Șoc total în „Casa iubirii”! Vlada s-a despărțit de Antoni și s-a împăcat cu Larisa

Șoc total în „Casa iubirii”! Vlada s-a despărțit de Antoni și s-a împăcat cu Larisa

Vlada s-a despărțit de Antoni și a îngropat securea războiului cu Larisa, îmbrățișându-se de față cu toată lumea.

Antoni a intrat în emisiunea „Casa Iubirii” pentru Larisa și a reușit să se apropie de ea cu puțin timp înainte ca aceasta să părăsească emisiunea.

După plecarea ei, Antoni a fost devastat însă și-a găsit alinarea în brațele Vladei, de care s-a apropiat foarte mult și chiar a ajuns să formeze un cuplu cu ea. La câteva săptămâni după, Larisa și-a făcut apariția, din nou, în emisiune, pentru a-l recâștiga pe Antoni, după spusele ei de la acea vreme. 

Lucrurile s-au dovedit a fi cu totul altfel când Larisa a recunoscut că nu ăsta a fost motivul pentru care a revenit, astfel că în toată această perioadă a încercat să pună paie pe foc pentru a destrăma cuplul format din Vlada și Antoni, care, potrivit internauților, nu ar mai forma un cuplu. 

După ce a dat de înțeles că nu o suportă pe Larisa, cele două s-au îmbrățișat, chiar în fața lui Antoni, ba chiar Larisa a pupat-o pe Vlada pe obraz.Toți concurenții au rămas de-a dreptul șocați când au văzut gestul făcut de cele două femei.

În cadrul ediției de astăzi „Casa Iubirii”, Vlada dezvăluie că iubitul ei, Antoni, își dorește să participe la emisiune și în sezonul 3, lucru care l-a deranjat destul de tare pe acesta. Imediat după afirmațiile Vladei, Antoni a refuzat să mai discute cu ea, ba chiar s-a și enervat destul de tare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza