Probleme în paradis?! Gabriela Cristea și Tavi Clonda, răfuială în online: „Ne despărțim și fiecare merge pe drumul lui”

Probleme în paradis?! Gabriela Cristea și Tavi Clonda, răfuială în online: „Ne despărțim și fiecare merge pe drumul lui”
| Foto: wowbiz

Tavi Clonda a urmărit-o pe soția lui, Gabriela Cristea și nu a ezitat să filmeze totul. Vedeta TV a mers la mall pentru a lua cadouri.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar de-a lungul anilor de când sunt pe micile ecrane, cei doi soți au reușit să adune de partea lor o mulțime de fani, care le stau alături la orice pas.

Din acest motiv, prezentatoarea TV și partenerul de viață fac tot posibilul să-i țină la curent pe urmăritori cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața lor și reușesc să facă acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde ambii împărtășesc cu cei ce-i iubesc atât momentele bune din viețile lor, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și de curând, asta pentru că Gabriela și Tavi au plecat împreună la cumpărături, însă cu mașini diferite, iar artistul nu a ezitat chiar să facă o glumă pe baza acestui subiect, spunând că o urmărește pe soția lui să vadă cu cine se întâlnește, potrivit wowbiz.ro.

„Băi fraților, iar o urmăresc pe nevasta mea! O urmăresc să văd unde merge, de fapt știu eu unde merge. A început goana! Vă spun imediat unde mergem. (...) Gata, am prins-o pe soție.”, a spus Tavi Clonda, într-un filmuleț postat pe Facebook. 

Cel mai probabil, cei doi au reușit să-și amuze copios fanii, mai ales că după s-au întâlnit în parcarea unui mall, Tavi anunțând-o pe partenera de viață că a ”urmărit-o”.

 
Ei bine, la rândul său, și Gabriela Cristea a intrat în jocul soțului, făcând și ea câteva glume pe baza acestui subiect. 

Tavi Clonda:  Te-am urmărit, iubire, te-am urmărit!”  

Gabriela Cristea: M-ai urmărit? Bravo!

Tavi Clonda: De fapt, dragilor, am plecat amândoi la goană. Goana după cadouri.

Gabriela Cristea: Dar știți cum facem? Mergem la câteva cumpărături împreună și după aia ne despărțim. Deci ne despărțim și fiecare merge pe drumul lui, la cumpărături. 

 

Comenteaza