Soția antrenorului Simonei Halep îi declară război sportivei: “N-o să pui mâna pe Patrick!”

Soția antrenorului Simonei Halep îi declară război sportivei: “N-o să pui mâna pe Patrick!”

Soția lui Patrik Mouratoglou, Ada Obilu, este foarte nefericită din cauza legăturilor antrenorului cu Simona Halep.

Simona Halep i-a închis gura lui Toni Iuruc cu un serviciu kick bine plasat: game-set-match. Cei doi au divorțat la nici un an de la căsătorie, ceea ce pentru tenis, în general, și pentru Simona, în particular, s-ar putea să fie foarte bine. Simona și-a luat rapid zborul din această căsnicie. Cînd ai o relație lungă cu racheta, e normal să-ți iei zborul cînd vrei tu.

Soția lui Patrick Mouratoglou, Ada Obilu, nu pare să fie foarte fericită cu relația pe care soțul ei o are cu Simona. Sursele din sudul Franței au dezvăluit că Ada ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu grupul ei de prietene: ”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun «N-ai să pui mâna pe Patrick!».

Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Relația dintre Simona și Patrick Mouratoglou e una foarte strânsă, care, în multe sensuri, se abate de la tiparul clasic antrenor-jucător, și nu este exclus ca, în curînd, Ada Obilu să-i declare război Simonei pe față, trimițând în direcția ei niște rachete veninoase. Bine, nu e ca și cum Simona nu s-ar pricepe la rachete, nu e ca și cum Simona nu ar avea în ADN-ul ei de mare sportivă și un scut anti-rachetă.

Divorțul intempestiv al Simonei de Toni Iuruc i-a indus Adei Obilu o stare de alertă suplimentară. În trecut, mai exact, în 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams. Mouratoglou și Serena au avut nu doar o relație profesională, ci și una intim-personală care a durat vreo trei ani, pînă cînd, în 2016, antrenorul francez cu origini grecești s-a căsătorit cu Ada Obilu, cu care are împreună două fete, potrivit cancan.ro.

Comenteaza