Larisa a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a fost într-o relație cu Patrick, imediat după ce a ieșit din emisiune: “Nu sunt genul lui”

Larisa a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a fost într-o relație cu Patrick, imediat după ce a ieșit din emisiune: “Nu sunt genul lui”

Larisa, fostă concurentă Casa iubirii sezonul 3, a făcut primele declarații despre Patrick după eliminarea din competiție.

Aceasta a vorbit despre motivul pentru care nu a putut forma o relație cu Patrick, dar și despre ceilalți pretendenți pe care i-a avut. Larisa a povestit cum a simțit gala în care a fost eliminată și care a fost motivul lacrimilor ei.

Larisa a mărturisit că l-a plăcut sincer pe Patrick, însă nu a putut forma un cuplu cu el, din motive bine întemeiate. Tânăra a explicat totul în detaliu. 

„Eu nu mă văd genul de femeie pentru Patrick. Deși îmi plăcea, anumite lucruri din comportamentul lui nu mă făceau pe mine să cred că e genul pe care eu îl caut. Intuiția mea îmi spunea că nu va fi bine. Nu regret că nu l-am cunoscut mai mult. Nu aveam încredere că eu chiar sunt genul lui și nu credeam că el chiar mă place pe mine. Aveam impresia că la un moment dat o să își dea seama de chestia asta și o să mă facă să sufăr.

Nu mi-aș fi dorit să lupte mai mult. Patricia cred că este genul lui Patrick. Din cât am reușit să îl analizez pe Patrick, el își dorește o femeie mult mai matură.”, a dezvăluit Larisa, la „Culisele Iubirii”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza